Skadereglerare Ansvar & Rättsskydd till Länsförsäkringar Stockholm

Länsförsäkringar Stockholm

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-03-12

Ansök

Kontaktperson

Margaretha Palmbäck

Margaretha Palmbäck

Rekryteringskonsult Tel: 08-611 91 25
Mob: 072-522 50 09

Är du en målinriktad, engagerad och drivande jurist som har lätt att fatta beslut? Vill du arbeta och vidareutveckla ansvarsskadeverksamheten tillsammans med kollegor? Då kanske du är den vi söker till Länsförsäkringar Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Affärsområde Företag har genomgått en större omstrukturering och är nu i ett läge med god lönsamhet och investeringsvilja för framtiden. En central och viktig del i detta är givetvis vår skadeverksamhet. Vi är en enhet med snabba beslutsvägar och nära till våra kunder som alla finns i Stockhkolmsområdet.

För att överträffa våra kunders förväntningar har vi ett kontinuerligt förbättringsarbete. Nu söker vi två jurister som vill vara med och bidra till att skapa den bästa kundupplevelsen i skademötet med våra kunder. Den huvudsakliga uppgiften kommer vara att reglera ansvarsskador, den ena rollen är nischad mot företagsskador och den andra mer mot privatskador. Som skadereglerare jobbar du gentemot kunder, ombud samt skadelidande inom ansvarsskadesegmentet. Rollen som är nischad mot företagsskador kräver att du har erfarenhet av att reglera allt från mindre ansvarsskador till bolagets större entreprenad- och konsultansvarsskador.

Du kommer arbeta mot uppsatta kvalitets- och resultatmål och du kommer inom ramen för ansvarsförsäkringen agera ombud för våra försäkringstagare samt utreda, förhandla och slutföra skadereglering utifrån gällande skadevillkor, lagar och praxis.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en juristexamen och för rollen som är nischad mot företagsskador vill vi även att du har god erfarenhet av ansvarsskadereglering. För att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt arbetar vi kontinuerligt med att förbättra oss. Därför söker vi dig som vill vara med att utveckla och stärka vårt skadearbete inom Ansvar & Rättsskydd.

Vi tror du är en utåtriktad och kreativ person som tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper på ett pedagogiskt och prestigelöst sätt. Det är ett självständigt arbete med mycket kontakt med andra och det krävs därför att du är en person som gillar att ta initiativ och har ett ansvarstagande, serviceinriktat och professionellt arbetssätt. Du ser också värdet i att utvecklas tillsammans med gruppen. Du är en person som är van, och har lätt för, att fatta beslut. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och du har därmed god förmåga att hålla igång flera processer parallellt. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Du kan identifiera dig med våra ledstänger pålitliga, enkla och nära.

Om företaget

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.

Facklig kontaktperson för FTF är Maria Torpman 08-562 837 76

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka in din ansökan snarast, men senast 8 april.

Skadereglerare Ansvar & Rättsskydd till Länsförsäkringar Stockholm

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka