Sjuksköterska med intresse för skadereglering till Ifs Vårdplanering

If Skadeförsäkring AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-03-12

Ansök

Kontaktperson

Helena Öberg

Helena Öberg

Rekryteringskonsult Tel: 08-545 880 92
Mob: 070-299 95 08

Är du en legitimerad sjuksköterska med intresse för skadereglering? Vi söker nu två Sjuksköterskor till Ifs Vårdplanering i Stockholm då vi utökar vår personalstyrka för att skapa en sammanhållen kundresa genom att ta över skaderegleringen.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Vårdplaneringen är du Ifs ansikte utåt. Vårt löfte till kunderna är ”Lugn, vi hjälper dig”, och det är du som i ditt arbete skapar mening åt det löftet. I rollen hjälper våra kunder genom att ge dem medicinska råd över telefonen och genom att planera vård efter deras behov. Du kommer också ta hand om skaderegleringen i dina ärenden. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar och önskar att du som anställd är nyfiken på att delta i resan mot vårt mål.

"Claims handling as it should be. Safe, Easy and Express speed".

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som brinner för att hjälpa våra kunder och gör allt för att de ska vara trygga. Du är legitimerad sjuksköterska och har relevant yrkeserfarenhet från vårdgivaryrket, gärna med erfarenhet från liknande uppdrag. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och drivs av att tillsammans med kollegorna ge kunderna en bra upplevelse. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift samt att du är en initiativrik person som kan fatta egna beslut. God datorvana krävs då det är flera olika system att arbeta i.
På avdelningen blir du en del av en grupp där det arbetar både män och kvinnor med blandad erfarenhet. Det är viktigt att du är en lagspelare som gärna utbyter erfarenheter och kunskaper med dina kollegor. Klimatet är prestigelöst vilket främjar lärande och utveckling.

Om företaget

If är Nordens största försäkringsbolag med 6800 anställda. If försäkrar det som är värdefullt i livet som människor, djur, hem, bilar och andra saker. Tack vara våra kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.
Teamet består av 11 sjuksköterskor och alla sitter samlade på vårt huvudkontor i Bergshamra.
Vi erbjuder heltidstjänst och du kommer att rapportera till ledaren på Vårdplaneringen. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda kunder och erbjuder personalgym, subventionerad lunch, friskvårstid, förmånliga försäkringar med mera. Läs mer på: https://www.if.se

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar If Skadeförsäkring med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se.
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.

Sjuksköterska med intresse för skadereglering till Ifs Vårdplanering

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka