Projektledare inom fakturahantering till storbolag i Södertälje

Amendo Stockholm

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Södertälje

Publiceringsdatum

2018-03-18

Ansök

Kontaktperson

Jonas Boström

Jonas Boström

Konsultchef Tel: 08-545 881 88
Mob: 070-899 27 91

Kontaktperson

Eva-Karin Byström

Eva-Karin Byström

Konsultchef Mob: 072-539 66 10

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en Business Analyst till fakturaenheten hos vår kund i Södertälje. Rollen innebär att du kommer att arbeta med flödet av leverantörsfakturor. Främst går uppdraget ut på att ta fram, analysera och presentera data inom olika projekt som syftar till att förbättra fakturaprocessen. En stor del av det dagliga arbetet är outsourcat till kollegor i Indien och du kommer framförallt att arbeta med ärenden som eskaleras vidare därifrån. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker en person med flera års erfarenhet av finansiella processer och fakturahantering, främst inom leverantörsreskontra och gärna av e-fakturalösningar. Har du erfarenhet från Basware är det ett stort plus men inget krav. Stort systemintresse är grundläggande för att passa för rollen. Då du kommer att arbeta projektbaserat är du flexibel och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och planera din tid. Du trivs med att arbeta i team och stöttar dina kollegor för att nå gemensamma mål. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jonas Boström.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Projektledare inom fakturahantering till storbolag i Södertälje

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Södertälje
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-18

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka