Kundjänstmedarbetare för framtida uppdrag!

Amendo AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2018-03-03

Ansök

Kontaktperson

Martin Olofsson Carlbom

Martin Olofsson Carlbom

Konsultchef Tel: 072-716 81 06

Är du proffs på att leverera service i världsklass? Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till till olika uppdrag i Göteborgsområdet!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu flertalet serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till olika uppdrag i Göteborg. Du kommer att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av ärenden.
Du är kommunikativ, strukturerad och noggrann i ditt kundmöte och har lätt för att vara en i gänget samt dela med dig av dina kunskaper. Hos kunden arbetar du i ett vinnande team och har alltid kundens bästa för dina ögon. Hos Amendo uppskattas olikheter och mångfald

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i din roll så måste du vilja hjälpa människor och ha ett stort intresse för service. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och service. Förutom det förväntar vi oss att du är ambitiös och driven. För att trivas är det dessutom viktigt att du är flexibel och prestigelös. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap.

Om företaget

Olika uppdrag i Göteborgsområdet.

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om tjänsten

Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar dem via telefon och e-post. Arbetstiderna kommer att variera och är förlagda på dagtid, kvällar och helger.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson Carlbom, 072-716 81 06, martin.olofsson-carlbom@amendo.se

Kundjänstmedarbetare för framtida uppdrag!

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-03

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka