Distribution Manager till AXA Partners

AXA Partners

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-02-22

Ansök

Kontaktperson

Margaretha Palmbäck

Margaretha Palmbäck

Rekryteringskonsult Tel: 08-611 91 25
Mob: 072-522 50 09

Vill du vara med och driva försäljningen av försäkringsaffären hos våra samarbetspartners? Brinner du för att utbilda och coacha andra i försäljningstekniker? Har du intresse och kunskap kring försäkringar? Om du svarat ja, och utöver det är en självgående, engagerad och relationsskapande person, kan du vara den vi söker som Distribution Manager till AXA Partners!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Distribution Manager kommer du vara en nyckelperson för att driva försäljningen av våra produkter hos våra befintliga samarbetspartners. Du kommer framförallt att utbilda och coacha våra partners egen kundservice och rådgivare så att de har all den kompetens och material de behöver för att marknadsföra och rådge kring våra försäkringsprodukter på bästa sätt.

Tillsammans med de fyra kundansvariga på AXA Partners kommer du att planera och utforma både utbildningar, coachning och säljdrivande aktiviteter. Det är en självständig roll där du i mångt och mycket själv styr din agenda, planerar ditt arbete och där merparten av tiden spenderas ute hos våra samarbetspartners. Du måste vara beredd att resa en del i tjänsten då våra samarbetspartners är utspridda på olika håll i landet.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är en relationsskapande, försäljningsinriktad och social person som gillar att skapa nya kontakter samtidigt som du underhåller befintliga. Du har ett prestigelöst sätt som gör att du har lätt för att prata med alla typer av människor.

Kanske har du tidigare arbetat som rådgivare på en bank, försäkringsbolag eller liknande och härigenom både fått kunskap kring olika försäkringar men även förstått vikten av produktkunskap och nöjda kunder. Du har lätt för att förklara och presentera saker på ett förståligt sätt och du gillar att motivera och peppa andra!

Då AXA är ett internationellt företag med kollegor runt om i världen är det viktigt att du även behärskar engelska i tal och skrift. Du är även en van användare av Office paketets produkter.

Om företaget

AXA är ett av världens största försäkringsbolag och har ca 170.000 anställda och finns i drygt 60 länder. Företaget har över 100 miljoner kunder och en omsättning på ca 100 miljarder Euro.. AXA köpte under 2015 Genworth Lifestyle Protection, inklusive dess verksamhet i Norden, och skapade samtidigt den nya divisionen AXA Partners; en helt ny enhet inom AXA koncernen vars syfte är att utveckla och driva försäljning av försäkringsprodukter genom samarbetspartners. Idag samarbetar AXA Partners främst med partners inom bank- och finanssektorn men företaget har som mål att växa även inom andra segment i takt med lansering av AXA Partners fulla produkterbjudande.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar AXA Partners med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se.

Distribution Manager till AXA Partners

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-02-22

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka