Produktspecialist

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-03-12

Ansök

Kontaktperson

Andrea Bäccman

Andrea Bäccman

Konsultchef
Tel: 08-545 880 58
Mob: 072-541 92 23

Är du en självständig och driven person med erfarenhet av bankverksamhet och då gärna som produktspecialist? Vill du arbeta med varierade uppgifter hos en välkänd nishbank? Då är det här uppdraget för dig!

Arbetsbeskrivning

Amendo söker nu en person som ska arbeta som produktspecialist inom området för inlåning/utlåning hos en av våra kunder. Som produktspecialist kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta kunders produkter främst inom produktområdet inlåning och utlåning. Du kommer bland annat att vara delaktig i att uppdatera instruktioner, blanketter och information avseende produkterna. Du kommer även att arbeta med att samla in och beskriva krav som måste uppfyllas för att produkter inom spara/låna-området ska möta både kundkrav och lagkrav.

Kvalifikationer och egenskaper

Du är en lösningsorienterad person med bred erfarenhet från bankverksamhet, mycket meriterande om tidigare haft en roll som produktspecialist inom bankområdet. Du ska ha ett eget driv och vara självständig i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare. Du bidrar med idéer och du tar initiativ. Då uppdraget är inom produktområdet för inlåning och utlåning ser vi att du som söker har en djup förståelse för dessa produkter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på engelska och svenska. Då rollen är ett konsultuppdrag med start relativt omgående ser vi gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande.

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Emelie Alm, emelie.alm@amendo.se

Följ oss gärna på LinkedIn!

Produktspecialist

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka