Proaktiv säljare sökes

AMEMDO

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-02-11

Ansök

Kontaktperson

Katarina Joneström

Katarina Joneström

Regionchef Norr Tel: 070-299 95 65

Just nu söker vi för kunds räkning en person som verkligen gillar att jobba med telefonen som redskap och i din portfölj kommer du att ha försäkringsprodukter att sälja. Din främsta uppgift är att förstärka den utringande verksamheten mot såväl befintlig kund som potentiell kund. Arbetet utförs i huvudsak på dagtid men även kvällsarbete förekommer.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har tidigare arbetat med försäljning och är van att använda dator och telefon som dina främsta redskap. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Du tycker att försäljningsyrket är det roligaste och finaste yrket som finns. Du är målinriktad och motiveras av att skapa goda resultat. Du har ett eget driv, tar för dig och antar gärna nya utmaningar. Det finns stora möjligheter att påverka, och därför söker vi dig som tycker om att bidra till utveckling och arbetsglädje. Du brinner för försäljning och långsiktiga kundrelationer.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

Du är välkommen att ansöka omgående, dock senast den 23 februari. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Joneström 070 - 299 95 65

Följ oss gärna på LinkedIn!

Proaktiv säljare sökes

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-02-11

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka