Företagsrådgivare till SEB i Sundsvall

SEB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-02-08

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Är du bra på att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer? Vill du hjälpa våra kunder till en bättre ekonomi? Nu söker vi företagsrådgivare till vårt kontor i Sundsvall.

Arbetsbeskrivning

Du kommer framförallt att arbeta med att ge råd till våra stora och mellanstora företagskunder. Vi förväntar oss också att du arbetar proaktivt för att ta in nya kunder och är en bra ambassadör för banken i det lokala näringslivet.

Vårt arbete kännetecknas av en stark lokal närvaro och god kunskap om vår marknad. Vi arbetar målmedvetet med att skapa goda relationer till våra kunder och strävar efter att vara en finansiell partner på lång sikt. Regionen har ett rikt och spännande näringsliv.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i din roll hos oss har du förmåga att se kundernas behov, upptäcka affärsmöjligheter och hitta rätt lösningar åt befintliga och nya kunder. Som person är du strukturerad, aktiv och engagerad i ditt arbete och gillar att göra affärer. Eftersom finanssektorn befinner sig i förändring är ett stort intresse för digitala lösningar och nya mötesplatser viktigt.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande arbete. Körkort är ett krav eftersom våra kunder finns på många ställen i länet.

Det här SEB

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar SEB med Amendo.
Ansök i länken med ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 28 februari 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Pernilla Keusch, rekryteringskonsult Amendo, pernilla.keusch@amendo.se, 073 042 19 36.

Företagsrådgivare till SEB i Sundsvall

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-02-08

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka