Relationsskapande säljare till Acacia Finans

Acacia Finans AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-02-07

Ansök

Kontaktperson

Margaretha Palmbäck

Margaretha Palmbäck

Rekryteringskonsult Tel: 08-611 91 25
Mob: 072-522 50 09

Är du en nätverkande, affärsmässig och engagerad person som drivs av att nå uppsatta mål eller än hellre överträffa dessa? Har du erfarenhet av B2B försäljning och förståelse och kunskap kring vad som påverkar ett företags resultat? Då kanske du är den relationsskapande säljare vi söker till Acacia Finans!

Arbetsbeskrivning

Du kommer framförallt att arbeta med prospektering av nya kunder men även agera KAM och hålla igång relationen och jobba med merförsäljning på befintliga kunder. Mycket tid kommer därför läggas på nätverkande med kunder både via upparbetade och befintliga samarbeten men även genom att skapa nya. Det är en fri roll där du i mångt och mycket själv styr din agenda och lägger upp ditt arbete. Din rådgivning och försäljning baseras på kundernas behov av finansiella lösningar och underlag för kreditgivning kommer vara ytterligare en del i rollen varför vi vill att du har förmågan att fomulera dig både i tal och skrift.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är en relationsskapande, entreprenöriell och försäljningsinriktad person som har erfarenhet från bank/finans, corporate finance eller kvalificerad B2B försäljning. Genom tidigare roller har du förståelse vad som påverkar ett företags resultat- och balansräkning. I din roll kommer du möta människor som är engagerade och som brinner för sin verksamhet. Med din hjälp och förtagets finansieringslösningar kommer du hjälpa dem på deras tillväxtresa. Du har ett intresse och förståelse för företagsfinansiering och du brinner för entreprenörskap och företagande.

Du är en relationsskapande och nätverkande person som gillar att sätta mål och som allra helst överträffar dessa. Du är nyfiken till din natur, vill gärna lära dig nytt och se hur långt du kan utveckla något vidare samtidigt som du har en ödmjuk inställning. Då vi är ett litet tajt team gäller det att du trivs i den mindre gruppen och även har en positiv och glad personlighet – tillsammans går vi en minst sagt spännande framtid tillmötes!

Om företaget

Acacia Finans är ett nytänkande finansbolag som specialiserat sig på att erbjuda svenska tillväxtföretag anpassad rörelsefinansiering. Detta görs genom att erbjuda tjänster som Fakturaköp, Exportfinansiering, Orderfinansiering och Brygglån. Kunderna finns främst inom teknik- och IT-sektorn. Acacia Finans är ett bolag under stark tillväxt, med en god lönsamhet och en solid finansiell grund. Acacia Finans är ett av finansinspektionen registrerat finansinstitut. Acacia Finans är ett dotterbolag till Acacia Asset Management som är ett familjeägt investmentbolag. Moderbolagets målsättning är att satsa ännu mer kapital i bolaget och expandera ytterligare.

Kontoret är placerat i mycket trivsamma lokaler på Birger Jarlsgatan.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Acacia Finans med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se.

Relationsskapande säljare till Acacia Finans

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-02-07

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka