Administratör till Private Equity inom Kapitalförvaltning

Amendo Talents

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-01-24

Ansök

Kontaktperson

Moa Rydqvist

Moa Rydqvist

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-545 881 09
Mob: 070-335 25 23

Arbetsbeskrivning

Till vår kunds kapitalförvaltning med fokus på Private Equity söker vi nu en konsult. Arbetet som administratör inom Private Equity innebär bla att utföra betalningstransaktioner, registrera kurser, sammanställa års- och månadsrapporter, vara behjälplig med att värdera portföljbolag, avstämning av konton samt registrera affärstransaktioner i programmet Simcorp Dimension. Du kommer att bli en del av ett minrde team där alla hjälps åt för att genomföra arbetet på bästa sätt. Uppdraget startar omgående och pågår till och med mitten av september.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har minst en kandidatexamen i ekonomi, gärna med inriktning mot finans. Du har något års erfarenhet från en administrativ roll inom bank, finans ekonomi, alternativt så har du arbetat med något relevant vid sidan av dina studier. För att snabbt komma in i rollen bör du ha förståelse för resultat- och balansräkningar, vara redovisningskunnig och ha koll på olika finansiella instrument. Självklart har du också ett stort intresse för finans!

Som person är du noggrann och en riktigt duktig administratör. Vidare är du prestigelös och en glad och trevlig kollega som trivs med att samarbeta i ett mindre team. Då det blir perioder av stor arbetsbelastning krävs också att du han arbeta effektivt och hantera stress på ett bra sätt. Då all kommunikation sker på engelska är väldigt viktigt att du är helt bekväm att använda det i både tal och skrift.

Om företaget

Kunden är ett välkänt bolag med en framgångsrik kapitalförvaltning. De sitter i fina lokaler på Kungsholmen.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Moa Rydqvist.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Administratör till Private Equity inom Kapitalförvaltning

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-24

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka