Junior kredithandläggare till finansbolag

Amendo Talents

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-01-11

Ansök

Kontaktperson

Moa Rydqvist

Moa Rydqvist

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-545 881 09
Mob: 070-335 25 23

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för finans? Vi söker dig som vill arbeta med handläggning av krediter på ett välkänt finansbolag. Du kommer att hantera inkommande kreditansökningar från webben i huvudsak, men även via mail och telefon, från privatkunder. Det finns även möjlighet att få hjälpa till med ytterligare arbetsuppgifter allt eftersom. Uppdraget startar omgående och väntar pågå minst sex månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning från gymnasium, yrkeshögskola eller univeristet, gärna med inriktning mot finans. Du har erfarenhet från någon typ av administrativ roll och det är mycket meriterande om du har arbetat inom bank- eller finansbranschen. Som person är du engagerad och utåtriktad och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Det är ett högt tryck på avdelningen och det krävs att du kan arbeta effektivt utan att tappa fokus på kvalitet. Du är servicemedveten och samtidigt som du trivs i en administrativ roll.

Om företaget

Kunden är ett väletablerat finansbolag med kontor i Stockholm.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Moa Rydqvist.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Junior kredithandläggare till finansbolag

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-11

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka