IT-support sökes till välkänt bolag inom bank & finans

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-01-11

Ansök

Kontaktperson

Andrea Bäccman

Andrea Bäccman

Konsultchef
Tel: 08-545 880 58
Mob: 072-541 92 23

Är du en förtroendeingivande och inspirerande medarbetare som trivs bäst med telefon som främsta arbetsverktyg? Gillar du att ge bra service till interna och externa medarbetare?
Då är du förmodligen den vi söker!
Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start första februari och pågår initialt till sista augusti med möjlighet till övertag. Du kommer att arbeta innanför tullarna endast någon minut från närmsta tunnelbanestation.
För rätt person finns möjlighet till anställning hos vår kund. Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag om du har vad vi söker!

Arbetsbeskrivning

Vi söker för kunds räkning någon som kan arbeta Front office till ett välkänt bolag inom bank och finans. I rollen som it-support kommer du att ha en nära dialog med kollegor och med din chef för att säkerställa hög kvalité i varje kundkontakt. Ärendena varierar och kan handla om allt från incidenter till frågor inom IT på arbetsplatsen. För att passa i tjänsten som it-support i detta bolag ska du ha tidigare erfarenhet av arbete inom teknisk support, helpdesk, service desk, teknisk service eller motsvarande servicearbete där tillhörande kund/användarkontakt ingått.

Kvalifikationer och egenskaper

Det är viktigt att du är entusiastisk, prestigelös och serviceinriktad. Vi ser även att du är driven och social med ett tekniskt intresse. Kunskap av Windows 7 och 10, Lotus Notes, Citrix är ett krav och det är meriterande att tidigare arbetat i ärendehanteringssystem och fjärrstyrningsverktyg. Teknisk utbildning meriterande.
Svenska och engelska flytande i tal och skrift

IT-support sökes till välkänt bolag inom bank & finans

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-11

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka