Innesäljare till proaktivt team

LF VÄSTERNORRLAND

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-01-17

Ansök

Kontaktperson

Katarina Joneström

Katarina Joneström

Regionchef Norr Tel: 070-299 95 65

Länsförsäkringar Västernorrland söker nu innesäljare till Privat Försäkring. Du kommer med telefonen som redskap att arbeta med försäljning av försäkringsprodukter. Ditt teams främsta uppgift är att förstärka den utringande verksamheten mot såväl befintlig kund som potentiell kund inom Länsförsäkringar Västernorrlands marknadsområde. Arbetet utförs i huvudsak på dagtid men även kvällsarbete förekommer.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har tidigare arbetat med försäljning och är van att använda dator och telefon som dina främsta redskap. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Du tycker att försäljningsyrket är det roligaste och finaste yrket som finns. Du är målinriktad och motiveras av att skapa goda resultat. Du har ett eget driv, tar för dig och antar gärna nya utmaningar. Hos Länsförsäkringar Västernorrland får du stora möjligheter att påverka, och därför söker vi dig som tycker om att bidra till utveckling och arbetsglädje. Du brinner för försäljning och långsiktiga kundrelationer.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

Länsförsäkringar Västernorrland är både försäkringsbolaget, banken och fastighetsförmedlingen som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med dina pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe. Ju mer du samlar hos oss desto mer rabatter och förmåner får du.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Västernorrland med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 14 januari 2018. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström 070 - 299 95 65.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Innesäljare till proaktivt team

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-17

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka