Projektassistent inom Corporate Actions på Euroclear

Euroclear

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-12-17

Ansök

Kontaktperson

Shahrokh Afyouni

Shahrokh Afyouni

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-528 005 35
Mob: 070-271 53 40

Kontaktperson

Moa Rydqvist

Moa Rydqvist

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-545 881 09
Mob: 070-335 25 23

Arbetsbeskrivning

Under våren är det högsäsong för bolagsstämmor. För många av våra kunder innebär detta ett ökat behov av konsulter i arbetet med att organisera och administrera stämmorna. Därför söker vi nu ett flertal konsulter som under denna period kommer att ansvara för kontakten med utvalda bolag och hjälpa till med administration och kring detta. Du kommer att ta emot anmälningar från aktieägare och registrera innehav, ha kontakt med företrädare, hantera fullmakter och skicka ut inträdeskort. När stämman äger rum kommer du att vara plats och finnas tillgänglig för bolaget och deras aktieägare vid frågor och funderingar. Du kommer även att hantera administration som följer efter en bolagsstämma.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en utbildning inom juridik eller ekonomi från universitet eller högskola. Då arbetsuppgifterna innefattar hantering av fullmakter och avtalsformalia ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande administration. Du har ett stort intresse för finansbranschen och håller dig uppdaterad på marknaden och bolagshändelser.
Kombinerat med de administrativa uppgifterna innefattar rollen även mycket kontakt med interna och externa parter vilket ställer krav på din känsla för service och din kommunikativa förmåga.

Som person är du flexibel och du trivs i en roll där såväl arbetsuppgifter som arbetstempo kan variera från dag till dag. Du har inga problem att sätta dig i flera olika arbetsuppgifter och du har ett lösningsorienterat sätt.

Om företaget

Kunden är ett finansiellt bolag inom värdepappershantering med kontor i Stockholm. Start i slutet på februari och uppdraget sträcker sig 3-4 månader.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Borås. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Projektassistent inom Corporate Actions på Euroclear

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-12-17

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka