Unik mäklartjänst till ERA Bomäklarna

AMENDO

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-12-04

Ansök

Kontaktperson

Katarina Joneström

Katarina Joneström

Regionchef Norr Tel: 070-299 95 65

Unik mäklartjänst i oslagbart läge! Måste ses!!!

Nu har du chansen att förvärva en attraktiv tillsvidaretjänst som mäklare hos ERA med bekväma arbetstider i havsnära centralt läge mitt i Sundsvalls stenstad. Positionen är modernt designad med högt till tak och möjlighet att sätta sin egen prägel. Den bärande konstruktionen utgörs av stöttande kollegor, aktivt kunskapsutbyte och trevliga kick-offer.

Objektsbeskrivning
Så fort du klivit in genom entrén upplever du kontorets arbetsro i vacker kontrast mot utanförliggande Storgatans brus. Här jobbar du tillsammans med hängivna och prestigelösa kollegor i både gemensamma och privata utrymmen. Hela lokalen genomsyras av möjligheter att forma den framtid du själv önskar. Missa heller inte det stilrena köket, byggt i miljövänliga material, som du med fördel använder till både social och kulinarisk rekreation.

Arbetsbeskrivning

Positionen för med sig ett stort utbud och mycket variation. Här ingår allt från gårdar till bostadsrätter i de vanliga arbetsuppgifterna. Visningar genomförs på normal arbetstid, sällan på kvällar och helger. Som en av fyra medarbetare är du dessutom med och styr hela verksamhetens utveckling. Dina åsikter och din drivkraft kommer vara viktiga.

Kvalifikationer och egenskaper

Spekulant??
Vare sig du är nyproducerad eller pietetsfullt bevarad tror vi att du kan vara rätt för oss. Har du redan några års erfarenhet hoppas vi att du vill dela med den med oss. Oavsett tror vi att du är noggrann och serviceminded, har hög ambitionsnivå samt vet vad det innebär att vara en bra säljare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och potential. Även om du inte bor i Sundsvall idag ser vi gärna att du söker, om tycker att positionen verkar spännande. Tillträdet sker så snart som möjligt.

Om företaget

ERA Bomäklarna är ett av de ledande fastighetsmäklarföretagen i Sundsvall med lokal förankring och en stark ställning på bostadsmarknaden. Här jobbar kunniga och engagerade mäklare som guidar kunder genom hela köpprocessen. ERA:s genomtänkta mäklarkoncept för säljare och köpare har gjort ERA till en av världens största mäklarkedjor.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar ERA Bomäklarna med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 171222. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström 070-299 95 65

Unik mäklartjänst till ERA Bomäklarna

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-12-04

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka