If Customer Center i Sundsvall söker försäkringsrådgivare

If

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-12-04

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Kontaktperson

Camilla Granat

Camilla Granat

Konsultchef Mob: 070-387 84 56

If Customer Center Sundsvall inom Affärsområde Privat söker nu flertalet nya engagerade försäkringsrådgivare. Vi ansvarar för rådgivning, kundservice och försäljning av försäkringsprodukter till privatkunder i Sverige. Customer Center har kunden i fokus och det genomsyrar allt vi gör och utvecklar.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som försäkringsrådgivare är ett arbete som passar dig som tycker om kontakten med människor som sker över telefon. Du har en fallenhet för att ge information, hitta lösningar och hjälpa andra när det gäller. Ditt uppdrag är att via inkommande samtal hjälpa våra kunder som ringer till oss att hitta rätt försäkringslösningar och skapa ett långsiktigt förtroende. If erbjuder dig en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap.
Hos oss har vi schemalagda arbetstider måndag-fredag mellan 07.30-19.00. Vi har ett generöst förmånspaket med bl a friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Tjänsten är på heltid och börjar med en utbildning på 4 veckor där du får de verktyg som krävs för att lyckas som försäkringsrådgivare på If. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start 5 mars 2018.
I det dagliga arbetet hittar du via olika datasystem snabbt lösningar på kundens behov och hjälper kunden att köpa rätt försäkring anpassat till just dennes försäkringsbehov. Du ger råd och svarar på frågor genom att lyssna aktivt och vara engagerad i varje enskilt kundmöte.
Du arbetar i ett team om ca 17 medarbetare där alla ansvarar för sin egen och företagets utveckling, delar med sig av erfarenheter, stöttar och hjälper varandra till att göra både kundresan och arbetsmiljön den bästa.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som tycker om mötet med kund, som förstår vikten av bra service och trivs med rutiner. Du har en strävan efter att skapa långsiktighet för dig själv och för företaget, har ett starkt kundengagemang och motiveras av att kundnyttan står i fokus. Du är van att hantera dator och har god kommunikativ förmåga. Du pratar och förstår svenska och engelska väl. Du arbetar självständigt med eget ansvar och har lätt att fokusera på dina uppgifter. Har du erfarenhet av service och att arbeta med telefon som arbetsredskap är det meriterande.
Examen från gymnasiet är ett krav. Det är meriterande om du även har akademiska poäng.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Om tjänsten

I denna rekrytering samarbetar If med Amendo.
Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag. Vi gör löpande urval, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch, 073-042 19 36, pernilla.keusch@amendo.se.

Tillträde och utbildningsstart är 5/3 2018.

If Customer Center i Sundsvall söker försäkringsrådgivare

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-12-04

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka