Kundservicemedarbetare

AMENDO

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-11-21

Ansök

Kontaktperson

Camilla Granat

Camilla Granat

Konsultchef Mob: 070-387 84 56

Gillar du att hjälpa och leverera service till kunder?
Inför kommande uppdrag söker vi just nu serviceinriktade kundtjänstmedarbetare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kundtjänstrådgivare ser vi att du är nyfiken och affärsdriven. Du är kommunikativ, strukturerad och noggrann i ditt kundmöte och har lätt för att vara en i gänget samt dela med dig av dina kunskaper.
Du jobbar i team och har alltid kundens bästa för dina ögon.

Placeringsort är i Sundsvall och starten för uppdraget är i början av januari.

Kvalifikationer och egenskaper

Du kan antingen ha gymnasial/eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi eller erfarenhet från bank eller försäkring.
Du har kanske precis tagit examen och söker din första utmaning i arbetslivet eller du kanske vill utvecklas och ta nästa kliv framåt i din karriär.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Camilla Granat 070-387 84 56 eller Pernilla Keusch 073-042 19 36.

Kundservicemedarbetare

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-21

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka