Norsktalande kundtjänstmedarbetare till SEB i Sundsvall

SEB Kort

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-11-14

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Kontaktperson

Camilla Granat

Camilla Granat

Konsultchef Mob: 070-387 84 56

SEB Kort i Sundsvall växer! Vill du arbeta med service och att bygga kundrelationer? Nu söker vi norsktalande kundtjänstmedarbetare till SEB Kort med placering i Sundsvall.
Du kommer framförallt att arbeta med att hjälpa våra norska kunder som tar kontakt med oss via telefon och våra olika digitala kanaler. En stor del av arbetet är att ge kortinnehavare information, råd och vägledning. Du är bankens ansikte utåt och strävar alltid efter att lösa kundens problem genom stort engagemang. Tjänsten startar med gedigen utbildning och med start 15 januari 2018.


Arbetsbeskrivning

SEB Kort sitter i moderna lokaler i centrala Sundsvall och arbetar med service och support mot inringande kunder, främst från Norge och Sverige, som har frågor om sina kreditkort.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i din roll hos oss behöver du ha en positiv inställning och tycka om att jobba med telefonen som redskap. Hos oss arbetar du i team och det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta med andra medarbetare. Du har gymnasieexamen och vi ser gärna att du enkelt navigerar i olika datasystem. Utöver det har du goda kunskaper i svenska och norska både i tal och i skrift samt kunskaper i engelska.

Det här SEB

Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.
Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag.
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Pernilla Keusch, ansvarig rekryterare på Amendo i Sundsvall, på pernilla.keusch@amendo eller på telefon 073 042 19 36.

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till SEB i Sundsvall

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-14

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka