Junior ekonomiassistent till internationellt marknadsföringsbolag

Amendo Talents

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-11-13

Ansök

Kontaktperson

Shahrokh Afyouni

Shahrokh Afyouni

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-528 005 35
Mob: 070-271 53 40

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på ekonomiavdelningen med både kund- och leverantörsreskontran. Du tar emot och scannar in fakturor, konterar och betalar fakturorna. Du bokar inkommande betalningar och hjälper till i arbetet med påminnelse och kravhantering. Avstämningar av reskontran och mot banken ingår i dina arbetsuppgifter och du kommer även att hantera utlägg. Tillsammans med ditt team kommer du ständigt att jobba för att hitta förbättringar och möjligheter att effektivisera processer och flöden.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en relevant ekonomiutbildning. Meriterande ifall du tidigare har arbetat på en ekonomiavdelning, exempelvis på somrar eller vid sidan av dina studier. Som person är du flexibel, serviceinriktad och analytisk. Du arbetar bra självständigt, samtidigt som du har en mycket god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i team. Det är naturligt för dig att ständigt söka förbättringsmöjligheter och du är i grunden en positiv person som hittar lösningar. Du är flytande i svenska och engelska och det är mycket meriterande om du även kan andra språk.

Om företaget

Vår kund är ett internationellt börsnoterat bolag som arbetar med marknadsföring online, detta kommer att bli en rekrytering till ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning alternativt överrekrytering.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Junior ekonomiassistent till internationellt marknadsföringsbolag

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Vikariat
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-13

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka