Ledigt jobb som ekonomiassistent för student

AMENDO TALENTS

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-11-13

Ansök

Kontaktperson

Pierre Kemi

Pierre Kemi

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 072-742 40 50

Läser du ekonomi på eftergymnaisal nivå med minst en termin kvar av din utbildning? Är du intresserad av att samla på dig relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi vid sidan av dina studier? Då kan denna roll vara någonting för dig.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget är en uthyrning till en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning med kontor i centrala Stockholm. I rollen som ekonomiassistent kommer du bli en del av bolagets ekonomifunktion. Du kommer ansvara för redovisnig med fokus på levereantörsreskontra, kontoavstämningar och främst den löpande bokföringen. Tjänsten innefattar arbetsuppgifter som utläggshantering, bankavstämningar, periodiseringar, hantera flöden för leverantörsfakturor, vara behjälplig vid månadsbokslut, sköta löpande redovisning av bolagets in- och utbetalningar samt utföra övrig administration.

Kvalifikationer och egenskaper

Du som söker denna tjänst studerar förmodligen ekonomi på eftergymnasial nivå, har minst en termin kvar av din utbildning och kan jobba minst 16 timmar i veckan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, har förståelse för ekonomsika flöden och drivs av att utvecklas inom det ekonomiska området. Ifall du har vana av bokföringsprogrammen Visma och Fortnox är det mycket meriterande. Som person är du positiv, stresstålig, noggrann och strukturerad.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pierre Kemi.

Ledigt jobb som ekonomiassistent för student

  • Anställningsomfattning:
  • Deltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Timanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-13

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka