Flexibel kundtjänstmedarbetare till storbank

AMENDO TALENTS

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-11-12

Ansök

Kontaktperson

Sandra Ahlenius

Sandra Ahlenius

Konsultchef
Amendo Talents 
Tel: 08-611 51 43
Mob: 076-119 37 26

Kontaktperson

Magnus Holmqvist

Magnus Holmqvist

Chef
Amendo Talents
Tel: 08-662 16 24
Mob: 072-541 82 56

Vi söker nu en flexibel kundtjänstmedarbetare till en av storbankerna i Stockholm till deras 24-timmars service. Arbetstiderna kommer att vara variernade mellan 07-23 och helger kan förekomma. Känns detta som ett arbete för dig?Tveka då inte att ansöka!

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos vår kund kommer du vara företagets ansikte utåt och du kommer att ha kontakt med kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I arbetet kommer din främsta uppgift vara att hjälpa och serva deras kunder när de förlorat eller blivit utsatta för bedrägeri på sitt kort. Vidare kommer du arbeta proaktivt genom att kontakta de kunder som vi misstänker har blivit utsatta för ett bedrägeri. Under kvällar, nätter och helger arbetar teamet med att övervaka och genom det stoppa bedrägerier på våra kunders kort. Du kommer vara en del av bankens kundservice som finns på plats dygnet runt för att guida och vägleda deras kunder till ett enkelt, snabbt och tryggt användande av deras tjänster och kort.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som vill jobba som konsult för oss men ute hos vår kund. Som person brinner du för att leverera service i världsklass. För att lyckas i rollen är du en serviceinriktad, engagerad och positiv lagspelare som är flexibel och har lätt att anpassa dig till förändringar. Vi ser även att du är analytisk och har en förmåga att fatta snabba beslut på rätt grunder. Utöver engelska ser vi gärna att du behärskar flera av de nordiska språken, men ej ett krav. Eftersom vår kund har öppet dygnet runt så behöver du kunna arbeta både dag, kväll och helg.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Flexibel kundtjänstmedarbetare till storbank

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka