CFO till Advokatbyrån Kaiding

Advokatbyrån Kaiding

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skellefteå

Publiceringsdatum

2017-11-09

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Är du en erfaren ekonom och intresserad av en nyckelposition i ett växande bolag? Nu finns möjlighet att söka tjänsten som ekonomichef på Norrlands största advokatbyrå. Advokatbyrån Kaiding finns på fem orter i Norr- och Västerbotten och som CFO är du stationerad i Skellefteå.

Arbetsbeskrivning

Som CFO har du det övergripande ansvaret för byråns ekonomi men kommer även att ha ett övergripande ansvar för processer rörande administration, HR, IT och logistik. Rollen är en nyckelbefattning på byrån och innebär att du ingår i företagets ledningsgrupp, där du förväntas bidra till såväl ekonomistyrning som verksamhetsutveckling.
Med hjälp av en redovisningsassistent ansvarar du för löpande bokföring, fakturering och betalningar. Du ansvarar för företagets bokslut, årsredovisning, månatliga avstämningar och myndighetsrapportering. I ansvarsområdet ligger även att tillse att advokatsamfundets regler avseende bokföring och administration efterlevs. Vidare ansvarar CFO för budget- och prognosarbete samt uppföljning.
CFO rapporterar till företagets VD och agerar ekonomisk expert gentemot styrelsen.

Kvalifikationer och egenskaper

För att vara lämplig för rollen bör du ha minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, från löpande bokföring fram till att självständigt upprätta fullständigt bokslut. Erfarenhet från ledande befattning är meriterande, likaså erfarenhet av arbete med ekonomi inom tjänstesektorn – gärna konsultverksamhet. Rollen ställer höga krav på självständighet och intresse för att utveckla och effektivisera verksamheten. Du är trygg i ditt beslutsfattande och har god kommunikativ förmåga.
Du bör ha erfarenhet i olika ekonomisystem och systemintresse är meriterande. Kunskap i Excel är en förutsättning.

Om företaget

Vi är Norrlands största advokatbyrå. Vi är övertygade om att bästa sättet att fortsätta vara det är att knyta till oss och behålla duktiga medarbetare.
Vi tror att medarbetare som trivs på jobbet stannar kvar. Därför gör vi vårt bästa för att skapa trivsel i våra arbetslokaler och ordna roliga aktiviteter och evenemang för våra anställda. Gemensamma aktiviteter gör att vi kommer närmare varandra och bygger det som vi brukar kalla för Kaiding-andan.Kaiding-andan kännetecknas av hög kompetens, dynamiskt samarbete och gott kamratskap. Vår låga personalomsättning tyder på att våra medarbetare trivs med att vara en del av Advokatbyrån Kaiding.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Advokatbyrån Kaiding med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 3/12. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch.

CFO till Advokatbyrån Kaiding

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Skellefteå
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-09

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka