Erfaren ekonomiassistent till spännande uppdrag i Kungälv

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-11-09

Ansök

Kontaktperson

Helene Hansson

Helene Hansson

Konsultchef Tel: 072-716 81 82

Är du redo för ett uppdrag hos ett spännande företag i Kungälv? Brinner du för siffror och är en erfaren ekonomiassistent med god vana av kontering och leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker till ett kortare uppdrag med start omgående!

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent kommer du framförallt att arbeta med leverantörsreskontra och registreringar samt övrigt tillhörande uppgifter. Uppdraget startar omgående och sträcker sig över ca en tremånadersperiod.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är prestigelös och ansvarstagande med ekonomisk bakgrund framförallt med erfarenhet av kontering av leverantörsfakturor. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Som person är du trygg och analytisk med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du förmår och trivs med att samarbeta med andra. Vidare är det är det viktigt att du är stresstålig och flexibel. Intervjuer kommer att hållas löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Företaget är en flerdisciplinär leverantör av industriellt underhåll, projektledning & engineering, verkstadsproduktion, industrimurning och rådgivning till processindustri och energiproducenter i Norden. En viktig del för företaget är hälsa, miljö och säkerhet samt att skapa värde för kunder genom kostnadsreduktioner och ökad tillgänglighet på produktionsutrustning.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson: Helene.Hansson@amendo.se, 072-716 81 82

Erfaren ekonomiassistent till spännande uppdrag i Kungälv

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-09

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka