Controller till Sundsvalls Expressbyrå

AMENDO

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-11-06

Ansök

Kontaktperson

Katarina Joneström

Katarina Joneström

Regionchef Norr Tel: 070-299 95 65

Sundsvalls Expressbyrå söker nu en Controller till huvudkontoret i Sundsvall. Rollen som Controller är en ny roll och du kommer att ha stora möjligheter att påverka innehållet i rollen. Huvuduppdraget är att analysera, följa upp resultat och bevaka lönsamheten för Sundsvalls Expressbyrås verksamhet i Sverige. I rollen som Controller rapporterar du till direkt till VD som arbetar i Sundsvall, men samarbetar också med platschefer på företagets olika lokalkontor i övriga Sverige.
Visst resande till platskontoren i Sverige ingår i tjänsten.

Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Resultatrapportering
• Operativt arbeta med rapportering med fokus på den interna rapporteringen.
• Ansvara och operativt arbeta med budget, uppföljning och prognoser.
• Analyser och uppföljningar av verksamhet, både resultat-, balansräkning och kassaflöden.
• Uppföljning av lönsamhet både övergripande och på projektnivå.
• Ta fram material till lednings & styrelsemöten.
• Delaktig i och ansvara, för utveckling av processer och rutiner inom tjänsten.
• Del av ledningsgruppen.Kvalifikationer och egenskaper

Du har ca 5-7 års relevant arbetslivserfarenhet, du har en bred erfarenhet inom controlling med fokus på båda resultat- och balansräkning, kombinerat med en mycket god förståelse för redovisning. Rätt kandidat har stort intresse och mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som Controller på Sundsvalls Expressbyrå är det viktigt att du trivs att arbeta både högt och lågt. Rollen kräver att du har en hög analytisk förmåga och trivs i en föränderlig organisation. Vidare är du utvecklingsorienterad, strukturerad, drivande och initiativrik. För att agera business partner i organisationen är det viktigt att du är en lagspelare och van att verka som en informell ledare.

Sundsvalls Expressbyrå erbjuder
En utvecklande och spännande tjänst där du får möjlighet att själv att göra skillnad hos Sundsvalls Expressbyrå som är under stark tillväxt i Sverige. Tempot kommer att vara högt, möjligheten att påverka är stor och utvecklingsmöjligheterna goda.

Om företaget

Sundsvalls Expressbyrå är ett drygt 100-årigt familjeföretag som är verksamt inom transportsektorn, i huvudsak mot offentliga organisationer, privata företag samt även privatpersoner inom flytt och lagerhantering.
Företaget omsätter idag 160 miljoner och har 200 anställda spridda över Sverige. Företaget präglas av en positiv och familjär stämning i entreprenöriell miljö.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Sundsvalls Expressbyrå med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 171128. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström 070-299 95 65.

Controller till Sundsvalls Expressbyrå

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-06

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka