Fondadministratör till nischbank

Amendo Talents

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-02-05

Ansök

Kontaktperson

Shahrokh Afyouni

Shahrokh Afyouni

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-528 005 35
Mob: 070-271 53 40

Just nu söker vi en administratör till Transfers Securities som är det team som hanterar interna och externa överföringar och flyttar av värdepapper. Clearing & Settlement är en grupp som idag består av 13 personer. Gruppen har ett brett ansvarsområde som inkluderar bl. a Clearing & Settlement, Collateral Management, värdepapperslån och överföringar av värdepapper samt Strukturerade Produkter.

Som del av teamet kommer du hantera samtliga typer av överföringar av värdepapper. Arbetet innebär daglig kontakt med såväl svenska som utländska banker. Du kommer även ha daglig kontakt med vår kundservice som förutom i Sverige finns i Norge, Danmark och Finland. I rollen ingår ansvar för löpande uppdateringar av befintliga dagliga rutiner utifrån förändrade regelverk och marknadspraxis. Du driver utvecklingsarbete av processer och flöden inom gruppen med målsättning att effektivser och minimera operationell risk. Rollen kan på längre sikt komma att utökas inom andra arbetsområden inom Clearing & Settlement.

Kvalifikationer och egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att man har en högskoleutbildning inom ekonomi och meriterande med erfarenhet av arbete från bankverksamhet, eller inom backoffice på kapitalförvaltning/fondbolag, alternativt inom back-office/custody på någon av storbankerna.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från backofficesystem och har allmänt goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Förutom utmärkta kunskaper i svenska bör du vara bekväm i engelska i både tal och skrift.

För att trivas i arbetet är det viktigt att du är kommunikativ och har stor integritet. Du har en god förmåga att skapa överblick och identifiera brister i processer för att identifiera lösningar som kan leda till förbättring och effektivisering.
Som person är du pålitlig och noggrann och hanterar dina uppgifter på ett proaktivt och strukturerat sätt. Du kan hantera tidspress i form av dagliga deadlines och känner stort engagemang för ditt arbete. Du är teamorienterad med ett utåtriktat sätt då nätverksskapande och egna initiativ är ett måste för att göra ett bra jobb hos oss. Du ser till gruppens gemensamma ansvar och gärna rycker in där det behövs.

Start kommer att vara i slutet på Mars och uppdraget sträcker sig initialt på 6 månader men med goda möjligheter till förlängning alternativt överrekrytering.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Fondadministratör till nischbank

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-02-05

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka