Arbetar du som konsult idag och är intresserad av nytt uppdrag?

Amendo AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-10-11

Ansök

Kontaktperson

Martin Olofsson Carlbom

Martin Olofsson Carlbom

Konsultchef Tel: 072-716 81 06

Har du en gedigen ekonomibakgrund och trivs som Controller?
Då kan det vara just dig vi söker till kommande konsult uppdrag hos våra kunder.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet och minst tre till fem års erfarenhet av en likvärdig roll. Du är rutinerad i ditt arbete med budget och prognos, rapportering, uppföljning och analys. Du har goda erfarenheter av större ekonomisystem – gärna SAP – och är en vass Excelanvändare.
Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som konsult.
Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter samt att samarbeta i team. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i din vardag.

Arbetsbeskrivning

I rollen som controller arbetar du bland annat med budget och prognos, analys och uppföljningar samt kan komma att medverka vid bokslut och rapportering.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet och minst tre till fem års erfarenhet av en likvärdig roll. Du är rutinerad i ditt arbete med budget och prognos, rapportering, uppföljning och analys. Du har goda erfarenheter av större ekonomisystem – gärna SAP – och är en vass Excelanvändare. Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som konsult. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter samt att samarbeta i team. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i din vardag.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson på telefon 0727 168106.

Arbetar du som konsult idag och är intresserad av nytt uppdrag?

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-10-11

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka