Storkundssäljare till Svea Inkasso

Svea Inkasso

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-10-08

Ansök

Kontaktperson

Margaretha Palmbäck

Margaretha Palmbäck

Rekryteringskonsult Tel: 08-611 91 25
Mob: 072-522 50 09

Är du en självgående, engagerad och driven säljare som vill vara med på Svea Inkassos tillväxtresa? Vi söker nu personer med rätt attityd och tydliga ambitioner som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Känner du igen dig, då kanske du är den vi söker!

Arbetsbeskrivning

Ditt huvuduppdrag är att bearbeta nya kunder och förmedla hur Svea Inkassos tjänster, med hög kompetens, effektiva rutiner och personlig service, kommer hjälpa kunderna att korta ner sina kredittider och härigenom ge kunderna möjlighet att ägna mer av sin tid åt sina kärnverksamheter. Bra för kunden, bra för Svea Inkasso och bra för dig – Win-Win-Win-lösningar!

Här har du möjlighet att själv göra upp det arbetssätt som fungerar bäst för dig. I arbetsuppgifterna ingår det att boka kundbesök, skapa och följa upp offerten till kunden, genomföra kreditansökningar, skapa och presentera avtal och överlämna kunden vidare i organisationen till integration och förvaltning. Du kommer ha kontakt med kunderna både via personliga möten och telefon.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är en serviceinriktad, drivande och social person som tycker om utmaningar och som gillar att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål. Vi tror även att du har erfarenhet och kunskap om Inkasso-verksamhet och gärna ett upparbetat kontaktnät samt ett engagemang, driv och önskan om att prestera!

Du är en jordnära, prestigelös och lösningsorienterad person som är van att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du arbetar bra med andra människor. Du har hög integritet och gillar att tänka nytt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att tidigare ha arbetat i platta och dynamiska organisationer med korta beslutsvägar – om inte ska du ha en önskan om att göra det.

Om företaget

Svea Inkasso var med i starten för Svea Koncernen och grundades 1981. Företaget har idag verksamhet i alla de fyra nordiska länderna. Företaget är idag verksam inom alla branscher och företräder såväl börsnoterade företag som mindre enskilda firmor. Företaget erbjuder tjänster som rör Inkasso, Parkering, CallCenter, Efterbevakning, Utlandsinkasso samt behandlar även köpta fordringar och kreditupplysning.

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Företaget grundades 1981 och har idag ca 1000 anställda. Företaget tillhandahåller administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar företaget även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik.

Kontoret är placerat i mycket fina lokaler i Arenastaden, Solna.

I denna rekrytering samarbetar Svea Inkasso med Amendo Bemanning och Rekrytering. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länken. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09 margaretha.palmback@amendo.se

Storkundssäljare till Svea Inkasso

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-10-08

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka