Inkassohandläggare sökes till Axactor i Göteborg

Axactor

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2018-01-31

Ansök

Kontaktperson

Helene Hansson

Helene Hansson

Konsultchef Tel: 072-716 81 82

Vi söker dig som har erfarenhet som Inkassohandläggare och vill vara med och bygga ett mycket spännande företag i Sverige. Axactor utökar sin inkasssoverksamhet och söker nu flera duktiga handläggare, är du en av dem?

Arbetsbeskrivning

Som Inkassohandläggare hos oss kommer du att ingå i ett härligt team och arbeta aktivt med hela kreditkedjan för både inkasso och egenägda fodringar.
Du kommer att vara med i handläggningen från första implementation genom hela processen inklusive exekutiva åtgärder.

Du förväntas arbeta strukturerat, organiserat med högt fokus på genomförande och kvalité.
För att trivas och lyckas hos oss ser vi att du har målfokus, lyhördhet, engagemang, handlingskraft samt en egen drivkraft. Både internt och externt kommer du att fungera som både expert och bollplank. Teamkänslan och gott samarbete är otroligt viktigt, och vi sätter stort värde i att ha högt i tak i våra diskussioner, att vi är flexibla och har roligt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet inom kredithantering. Ett plus i kanten är om du har jobbat med BackOffice uppgifter, men detta är inget krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet i rekryteringen då vi söker personer som vill vara med och bygga verksamheten tillsammans med övriga teamet på Axactor. Du är en entreprenör och har hög energi och entusiasm. I det här jobbet krävs att du kan jobba både självständigt och i grupp med en ambition att "allt löser sig".

Om företaget

Axactor Sweden AB är ett företag inom kredithantering. Företaget tillhör en koncern som finns på Oslobörsen och i Oslo finns även huvudkontoret. Axactor Group finns idag i Sverige, Norge, Tyskland, Italien och Spanien och har över 900 anställda. Axactor Sweden finns i centrala Göteborg och erbjuder helhetslösningar inom kundtjänst och kredithantering.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Starten av tjänsten är så fort som möjligt men hänsyn tas till ev uppsägningstider. Axactor har kollektivavtal med Unionen.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Axactor med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helene Hansson, helene.hansson@amendo.se telnummer 072-716 81 82. Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgående på www.amendo.se. Intervjuer sker löpande så tveka inte att ansöka till tjänsten redan idag.

Inkassohandläggare sökes till Axactor i Göteborg

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-31

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka