Ekonomiassistenter för framtida konsultuppdrag

AMENDO

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-09-20

Ansök

Kontaktperson

Helene Hansson

Helene Hansson

Konsultchef Tel: 072-716 81 82

Just nu söker vi nu drivna ekonomiassistenter till vår konsultverksamhet och för framtida rekryteringar. Du kommer att vara en viktig medarbetare för Amendo men också för någon av våra kunder som du kommer att ha som uppdragsgivare.

Arbetsbeskrivning

Vi söker ekonomiassistenter som gillar att jobba brett med helheten med erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring Du bör ha lätt för och tycka om att samarbeta med nya människor och ha stor förståelse och gärna vana av att sätta sig in snabbt i nya verksamheter. Vill du vara en del av Amendo Göteborg och samtidigt få förmånen att prova på olika branscher är detta helt rätt jobb för dig!
Våra kunder finns i alla branscher och storlekar i Göteborg med omnejd. Vi har bra och nära samarbete med våra kunder och hjälper dem att hitta rätt person som kan matcha den befintliga gruppen. Det är också minst lika viktigt för oss att se till att du som konsult hamnar hos ett företag som matchar dina preferenser så att du ska trivas under din uppdragsperiod.
I många fall startar du som konsult och har stor chans att bli överrekryterad om intresse finns. Annars jobbar vi för att hitta nya uppdrag för dig som trivs med det.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är utbildad ekonomiassistent eller liknande. Det är meriterande om du jobbat i olika branscher, stora som små, med redovisningsarbete från ax till limpa.
Som person ser vi gärna att du är öppen och social, serviceinriktad samt flexibel. Du bör ha förmågan att se helheten och tycka om att jobba både högt och lågt. Du ser det också som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor vid behov.


Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson: 072-716 81 82.

Ekonomiassistenter för framtida konsultuppdrag

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-09-20

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka