Lönekonsult till Marginalen Core

Marginalen Core

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-08-13

Ansök

Kontaktperson

Helena Öberg

Helena Öberg

Rekryteringskonsult Tel: 08-545 880 92
Mob: 070-299 95 08

Är du en erfaren lönekonsult som vill jobba på en modern, växande och framåtriktad arbetsplats? Gillar du personlig utveckling och vill du jobba tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som lönekonsult ansvarar du för hela lönehanteringsprocessen inklusive avstämningar och rapportering för en grupp kunder. Du hjälper teamet med kvalitetssäkringar innan leverans, administrerar frånvarohantering och tjänstepensioner samt finns till hands för kundernas frågor. Du är med och startar upp nya kunduppdrag och vidareutvecklar befintliga kundkontakter. Rollen innebär även att fungera som ett stöd till kollegor samt att visa en god serviceanda både internt och externt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din roll som lönekonsult och har minst 2-3 års erfarenhet och vana att arbeta med hela löneprocessen. Har du arbetat som konsult tidigare är det meriterande, dock inget krav. Det är viktigt att du trivs med samarbete och är proaktiv med en känsla för kundernas behov. Som person är du strukturerad och noggrann för att kunna hantera många kunder parallellt. Du har förmågan att bygga goda relationer, är ansvarstagande och har ett personligt driv att utvecklas. Du levererar service på hög nivå samt motiveras av att jobba mot deadlines. Flytande engelska och svenska är ett krav och det är meriterande om du jobbat med Hogia, Flex lön och Softone.

Om företaget

Vi är en modern redovisningsbyrå med 11 engagerade och kunniga redovisnings- och lönekonsulter. Konsultverksamheten tillhör affärsområdet Marginalen Core. Marginalen Core erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom juridik, inkasso, ekonomiadministration och HR. För oss är det viktigt att varje individ har möjlighet att utvecklas och växa och vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla engagerade medarbetare. Marginalen Core ingår i Marginalen koncernen som grundades 1979 och har ca 330 medarbetare i Stockholm samt i Nederländerna, Lettland och Litauen. I koncernen ingår även Marginalen Bank som är en ny bank på den svenska marknaden. För mer information om företaget se http://marginalen.se

Om Amendo

I denna rekrytering samarbetar Marginalen Bank med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se .
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgående på www.amendo.se. Intervjuer sätter igång vecka 33, men kommer att bokas under sommaren.

Lönekonsult till Marginalen Core

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-08-13

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka