Redovisningskonsult till Marginalen Core

Marginalen Core

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-08-13

Ansök

Kontaktperson

Helena Öberg

Helena Öberg

Rekryteringskonsult Tel: 08-545 880 92
Mob: 070-299 95 08

Är du en kvalificerad redovisningskonsult som tilltalas av stort eget ansvar, personlig utveckling, initiativtagande och vill du ha roligt på jobbet? Gillar du att arbeta serviceinriktat och skapa kundanpassade helhetslösningar inom ekonomi? Då kan det här vara jobbet för dig.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba med löpande redovisning, rapportering, bokslut och inkomstdeklarationer för en grupp kunder. Det innebär eget kundansvar med planering och prioritering av arbetet. Som redovisningskonsult är du en konsultativ partner med fokus på effektivitet och god leverans.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din roll som redovisningskonsult, har ekonomisk utbildning och minst 5 års dokumenterad erfarenhet av självständigt redovisningsarbete. Det är meriterande om du är auktoriserad, men inget krav. Som redovisningskonsult behöver du kunna jobba strukturerat och proaktivt. Flytande engelska och svenska i tal och skrift är ett krav och det är meriterande om du har kunskaper i olika regelverk så som K2 och K3. För att passa i rollen och på Marginalen Core ska du vara prestigelös, serviceinriktad och ha ett stort engagemang. Som redovisningskonsult har du ett nära samarbete med kollegor och kunder så det är viktigt att du är en lagspelare som gillar att jobba i team och är lyhörd mot din omgivning.

Om företaget

Vi är en modern redovisningsbyrå med 11 engagerade och kunniga redovisnings- och lönekonsulter. Vi ingår i Marginalenkoncernen som har ca 330 medarbetare i Stockholm samt i Nederländerna, Lettland och Litauen. Digitalisering och webbaserade lösningar är en naturlig del av våra uppdrag och vi arbetar i moderna system Fortnox, Marathon och Wolters Kluwer. Våra värdeord som speglar vårt arbetssätt är; Professionell, Målinriktad, Modern.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Marginalen Bank med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se .

Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgårende på www.amendo.se. Intervjuer sätter igång vecka 33, men kommer att bokas under sommaren.

Redovisningskonsult till Marginalen Core

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-08-13

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka