Nordisktalande backoffice-medarbetare till nischbank

Amendo Talents

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-07-12

Ansök

Kontaktperson

Moa Rydqvist

Moa Rydqvist

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-545 881 09
Mob: 070-335 25 23

Kontaktperson

Sandra Ahlenius

Sandra Ahlenius

Konsultchef
Amendo Talents 
Tel: 08-611 51 43
Mob: 076-119 37 26

Talar du danska, norska eller finska och vill få in en fot i finansbranschen? Är du en engagerad medarbetare med erfarenhet av kundservice och administration?

Arbetsbeskrivning

Vi söker flera administratörer till operationsavdelning på nischbank. Du kommer att hantera det dagliga arbetet som rör bankens alla kunder, exempelvis uppläggning av nya kunder, uppdatering av kunddata, avsluta konton och göra utbetalningar. Du arbetar i englighet med AML och andra regelverk som rör området för att säkerställa korrekta processer och affärer. Tjänsten är ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till överrekrytering.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning inom exempelvis ekonomi. Du är även aktuell för tjänsten om du är diplomerad gymnasieekonom med några års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du engagerad och servicemedveten med ett öga för detaljer. Du är mån om att arbeta noggrant och strukturerat för att säkerställa en effektiv process. Du talar och skriver flytande danska, norska eller finska samtidigt som du kommunicerar väl på svenska.

Om företaget

Företaget är en välkänd nischbank med kontor i Stockholm.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Moa Rydqvist.

Nordisktalande backoffice-medarbetare till nischbank

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-07-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka