Inkassohandläggare till Intrum Justitia Sverige AB

Intrum Justitia Sverige AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-07-11

Ansök

Kontaktperson

Helena Öberg

Helena Öberg

Rekryteringskonsult Tel: 08-545 880 92
Mob: 070-299 95 08

Vill du bli en del av Europas marknadsledande kredithanteringsföretag? Är du serviceinriktad med tidigare erfarenhet av inkassohandläggning? Trivs du med varierande arbetsuppgifter i en fartfylld miljö där du samarbetar med engagerade och kompetenta kollegor? Då kan det här vara jobbet för dig.

Arbetsbeskrivning

I rollen som inkassohandläggare arbetar du med inkassohandläggning med fokus på energifordringar inom ramen för Intrum Justitias inkassotjänster. Tjänsten innebär att verka för att kundens ärenden hanteras i enlighet med Intrums koncept med kundunika lösningar. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs i rätt tid och på ett kvalitetsmässigt sätt i syfte att medverka till en så effektiv inkassoprocess som möjligt. Du samverkar med övriga inom teamet för att det operationella samarbetet ska stämma överens med avtal, kundens värderingar och Intrums kvalitetskrav. Som inkassohandläggare är du serviceinriktad och har både interna och externa kontakter.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller motsvarande med tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och inkassohandläggning. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av inkassohandläggning inom energifordringar eller har jobbat på ett elbolag. Du är en van användare av MS Office och har goda kunskaper i svenska och engelska. För att lyckas i rollen och passa in på Intrum är det viktigt att du kan vara en naturlig part i komplexa ärenden och frågeställningar inom inkassoprocessen. Tjänsten innebär högt arbetstempo och kräver en förmåga att fatta egna affärsmässiga beslut. Driv, affärsmässighet och utpräglad servicekänsla värdesätts på Intrum som alltid sätter kunden i centrum. Då mycket av arbetet är teambaserat är god samarbetsförmåga och flexibilitet viktigt.

Om företaget

Intrum Justitia är det marknadsledande kredithanteringsföretaget i Europa och erbjuder sina kunder riskreducering och finansiella tjänster med en stark inkassoverksamhet som bas. Intrum Justitia grundades 1923 och finns i 19 länder. Koncernens omsättning uppgick 2015 till 5,6 miljarder kronor och Intrum Justitia Sverige AB omsatte samma år ca 540 miljoner kronor. Intrum Justitia AB är noterat vid Stockholmsbörsen sedan 2002. Intrums kunder finns i samtliga branscher och de arbetar främst direkt mot företag men även mot deras slutkunder. Organisationen präglas av stor kompetens, engagemang och serviceinriktade medarbetare. Kontoret finns i fina lokaler centralt i Sickla.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Intrum Justitia med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se .
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgående på www.amendo.se. Intervjuer sätter igång vecka 33, men kommer att bokas under sommaren.

Inkassohandläggare till Intrum Justitia Sverige AB

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-07-11

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka