Vill du jobba inom Bank och Försäkring

AMENDO

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-07-03

Ansök

Kontaktperson

Camilla Granat

Camilla Granat

Konsultchef Mob: 070-387 84 56

Är en tjänst på bank ditt nästa steg eller är ett försäkringsbolag din nästa arbetsplats? Drömmer du om att jobba på en ekonomiavdelning? Vill du jobba med kunder, ekonomi och service på olika nivåer? Vi är intresserade av dig som är öppen för nya utmaningar inom vår nisch bank, försäkring, finans och ekonomi, för uppdrag i Sundsvall med omnejd.

Kvalifikationer och egenskaper

Då vi är intresserade av olika kompetenser och erfarenheter inom vår nisch kan du ha relevant högskolexamen, YH-utbildning eller gymnasieexamen. Du har erfarenhet av service, rådgivning, försäljning, redovisning och/eller liknande. Du kan svenska och engelska i tal och skrift. Du är flexibel och skulle trivas i rollen som konsult hos oss likväl i en anställning hos kunden. Du har hög standard när det gäller service och du tycker om att hjälpa både kollegor, kunder och leverantörer. Tveka inte att höra av dig till oss.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Camilla Granat 070-387 84 56.

Vill du jobba inom Bank och Försäkring

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-07-03

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka