Rådgivare till välkänt inkassobolag

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-08-20

Ansök

Kontaktperson

Martin Olofsson Carlbom

Martin Olofsson Carlbom

Konsultchef Tel: 072-716 81 06

Kontaktperson

Sandra Wall

Sandra Wall

Rekryteringsassistent Tel: 072-716 81 02

Har du vana av att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap? Har du servicebakgrund och ett brinnande intresse för kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till ett välkänt inkassobolag i centrala Göteborg. Du kommer att bli rekryterad direkt till detta välkända företag!

Arbetsbeskrivning

Som Rådgivare arbetar du tillsamans med kunder för att hitta lösningar på uppkomna ekonomiska situationer. Samtalen per dag är många och och du kommer att bidra med rådgivning och professionell sevice på högsta nivå. Arbetet består av både inkommande och utgående samtal, mail och administrativa uppgifter.
Du får en utbildning när du börjar så att du känner dig trygg i din roll som rådgivare, vidare får du ett stort stöd av teamledare och andra stödfunktioner i ditt dagliga arbete. Det finns också möjligheter för kontinuerlig vidareutbildning i företaget.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i rollen krävs det att du har en hög energinivå och trivs med att arbeta i en målfokuserad verksamhet med högt tempo. Du är en person som är förtroendeingivande och förmår att snabbt sätta dig in i andras situationer. Vidare är du driven, noggrann, resultatorienterad och en lagspelare. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.Personlig mognad, god datorvana och minst ett par års arbetslivserfarenhet är ett krav. Erfarenhet från serviceyrken och telefonvana är meriterande.

Om företaget

Företaget är ett kännt inkassobolag som sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt i Göteborg.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med start 9/10.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson på helene.hansson@amendo.se elle rpå telefon 0727 168182.

Rådgivare till välkänt inkassobolag

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-08-20

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka