Erfaren redovisningskonsult till PwC i Skellefteå

PwC

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skellefteå

Publiceringsdatum

2017-06-29

Ansök

Kontaktperson

Linnea Engman

Linnea Engman

Konsult- och rekryteringsansvarig Tel: 070-391 74 34

Har du erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete? Låter det lockande att arbeta tillsammans med många kompetenta kollegor i Sveriges största och ledande företag inom revision, redovisning och rådgivning? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningskonsult arbetar du på uppdrag av kund med redovisningstjänster och rådgivning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bokslutsarbete, årsredovisning, deklarationer och rådgivning. Du arbetar konsultativt och nära dina kunder och ansvarar för att tillsammans med kunden utveckla dennes affär och verksamhet. Arbetet gentemot kund sker i team och du har också tillgång till en rad specialistkompetenser hos dina kollegor på kontoret.

Kvalifikationer och egenskaper

För att vara lämplig för rollen bör du ha minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, från löpande bokföring och fram till att självständigt upprätta fullständigt bokslut. Tidigare erfarenhet av konsultativa roller är mycket meriterande, likaså specialistkompetenser inom exempelvis koncernredovisning, fastigheter, skatt, skog etc.

Då digitaliseringsprocesserna utvecklas snabbt i branschen ser vi gärna att du har systemintresse och förutsätter att du har praktisk erfarenhet av ekonomisystem samt arbete i Excel.

För att vara rätt person för rollen bör du trivas med att arbeta i olika miljöer och att samarbeta med andra. Du tycker om att ta dig an nya utmaningar och arbetar kvalitativt och med stor ansvarskänsla. Drivs du av att se och utveckla affärsmöjligheter kommer du att trivas i konsultrollen!

Om företaget

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare (vilket också undersökningar visar). Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar PwC med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida www.amendo.se, dock senast den 31:a juli. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Linnéa Engman.

Erfaren redovisningskonsult till PwC i Skellefteå

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Skellefteå
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-06-29

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka