Kvalificerad Redovisningsekonom till Movestic Livförsäkring AB

Movestic Livförsäkring AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-08-08

Ansök

Kontaktperson

Charlotte Umunna

Charlotte Umunna

Rekryteringskonsult
Tel: 08- 611 51 09
Mob: 076-777 51 08

Vi söker en kvalificerad Redovisningsekonom till en spännande tjänst på Movestic Livförsäkring AB. Om du är en kunnig och dedikerad Redovisningsekonom med erfarenhet av och ett genuint intresse för försäkringsbranschen och/eller bank och finans, kan du vara den vi söker. Ta chansen att få utveckla och utvecklas inom redovisningsarbetet på Movestic Livförsäkring AB, en trevlig arbetsplats där du tillsammans med kompetenta kollegor får bidra till att driva verksamheten framåt. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm City, i trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan 57.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom får du möjligheten att arbeta med redovisning, månads- och årsbokslut samt delta i upprättandet av ÅR och inkomstdeklaration. I rollen ingår även att rapportera till Finansinspektionen samt övrig myndighetsrapportering och koncernrapportering.

I rollen ingår att:
- Delta i analysarbetet samt implementeringen av nya regelverk
- Se till att regler efterlevs och säkerställa kvalitet
- Modernisera och digitalisera arbetsmetoderna inom ekonomiområdet
- Agera som bollplank till redovisningschefen, övriga i ekonomiteamet samt övriga i organisationen i rapporterings- och redovisningsfrågor
- Aktivt delta i samarbete med externa parter

Kvalifikationer och egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du är prestigelös, samarbetsvillig och lösningsorienterad med en positiv attityd. Som redovisningsekonom ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten, processorienterad samt analytiskt lagd.

Du har en företagsekonomisk examen på universitetsnivå eller motsvarande. För att klara av rollen har du minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom och kvalificerad rapportering. Du har relevant erfarenhet från försäkring eller bank och finans eller bakgrund från redovisningskonsult-sidan inom en revisionsverksamhet.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska (koncernspråket är engelska), både i tal och skrift. Du ska ha goda kunskaper i Excel med systemvana. Meriterande med erfarenhet från olika ekonomi-/affärssystem.

Känner du igen dig i detta kan du vara den vi söker!

Om företaget

Livförsäkringsbolaget Movestic grundades år 2000. Idag erbjuder Movestic ett heltäckande sortiment av sparprodukter och trygghetsförsäkringar. Movestic är ett av de mest valda alternativen när det gäller rådgivning tjänstepensioner inom fondförsäkring. Läs mer på: Movestic.se

Frågor och kontakt

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Charlotte Umunna, ansvarig rekryteringskonsult på Amendo Bemanning & Rekrytering, på charlotte.umunna@amendo.se.

Kvalificerad Redovisningsekonom till Movestic Livförsäkring AB

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-08-08

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka