Work Force Manager till Intrum Justitia

Intrum Justitia

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-06-25

Ansök

Kontaktperson

Helene Hansson

Helene Hansson

Konsultchef Tel: 072-716 81 82

Nu söker vi en duktig och affärsmässig Work Force Manager till vår kund Intrum Justitia i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som Work Force Manager kommer du att bemanna och sköta schemaläggningen för den operativa verksamheten i Intrum Justititas kundtjänst.
Du kommer att planera, utveckla och kontrollera verksamheten så att produktionen blir effektiv och leder till bästa resultat. Arbetet innebär administration och viss rapportering internt och externt primärt i excelformat. Du kommer vara ett stöd för chefer genom prognostisering och analyser löpande till verksamheten. Du rapporterar till Operation Manager Customer Service inom Dept Collection.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du kommer från en motsvarande roll och att du har erfarenhet från schemaläggning och då gärna från liknande kundtjänst. Akademisk examen eller likvärdig kompetens är önskvärd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av trafikledning (work force managemanet). Meriterande är om du har arbetat i schemläggningsverktyget Proschedular. Goda kunskaper i Officepkt, framförallt Excel är nödvändiga för tjänsten samt svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du driven, social och har ett systematiskt arbetssätt. Som person har du en god förmåga att påverka och engagera medarbetare och van vid att jobba såväl i grupp som självständigt. För att lyckas är du en flexibel och prestigelös person som ser den stora bilden men samtidigt har förståelse för detaljerna.

Om företaget

Intrum Justitia är Europas ledande företag inom Credit Management Services och erbjuder heltäckande kredithanteringstjänster som ska bidra till att förbättra kassaflöde och lönsamhet för företagets kunder. Intrum Justitia grundades 1923 och har 3 850 anställda i 20 länder. Koncernens omsättning uppgick 2015 till 5,6 miljarder kronor. Intrum Justitia AB är noterat vid Nasdaq Stockholm sedan 2002. Mer information finns på www.intrum.com

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag för en föräldrarledighet hos Intrum Justitia med start den 1 sep 2017 tom 31 Jan 2018. Tjänsten är på heltid med arbetstider mån-fre 8-16.30.

Frågor och kontakt

Du är välkommen med din ansökan via amendo.se. För frågor ang tjänsten kontakta Konsultchef Heléne Hansson 072-716 81 82 eller mail helene.hansson@amendo.se. Skicka din ansökan redan idag vi intervjuar kandidater löpande.

Work Force Manager till Intrum Justitia

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Vikariat
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-06-25

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka