Redovisningsekonom till Catella Fondförvaltning AB

Catella Fondförvaltning AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-06-20

Ansök

Kontaktperson

Helena Öberg

Helena Öberg

Rekryteringskonsult Tel: 08-545 880 92
Mob: 070-299 95 08

Är du en redovisningsekonom som vill fortsätta utvecklas inom redovisning i ett framgångsrikt fondbolag med entreprenörsanda? Trivs du i en serviceinriktad bred roll där du även får assistera VD med en del administrativa uppgifter? Då kan det vara dig vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med den löpande redovisningen på Catella Fondförvaltning. De dominerande arbetsuppgifterna består av att upprätta månads- och årsbokslut, sköta kund- och leverantörsreskontra, rapportera till koncernmoderbolaget samt ansvara för momsredovisning och skattedeklarationer. Som en del av rollen ingår dock även att assistera VD med att förbereda vissa presentationer och andra administrativa uppgifter. Du förväntas även sträva efter att fortlöpande förbättra rutiner och processer internt.

Kvalifikationer och egenskaper

Catella söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet från liknande arbete inom redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet från finansbranschen, men inget krav. Du är en mycket van användare av Office paketet med tyngdpunkt på word, excel och powerpoint och erfarenhet av ekonomisystemet Scala är meriterande. Som person är du en ”doer” som ser till att få saker gjorda. För att lyckas i rollen och passa in på Catella Fondförvaltning bör du vara en prestigelös och positiv person som har lätt för att samarbeta.

Om företaget

Catella Fondförvatning AB ingår i en koncern med fyra affärsområden inom fastighetrådgivning, fastighetsinvesteringar, fondförvaltning och banktjänster. Bolaget bedriver förvaltning av investeringsfonder och specialfonder samt diskretionär kapitalförvalting. Catella Fondförvaltning förvaltar fonder med olika förvaltning och riskprofiler. Idag erbjuder bolaget nio dagligt handlade fonder där det geografiska området är koncentrerat till Norden. Organisationen är liten och platt och drivs med entreprenörsanda.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Catella Fondförvaltning med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se .
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgående på www.amendo.se. Intervjuer sätter igång vecka 33, men kommer att bokas under sommaren.

Redovisningsekonom till Catella Fondförvaltning AB

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-06-20

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka