Sjuksköterska till försäkringsbolag.

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-11-05

Ansök

Kontaktperson

Martin Olofsson Carlbom

Martin Olofsson Carlbom

Konsultchef Tel: 072-716 81 06

Är du legitimerad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet? Är du redo för nya utmaningar och vill prova på något nytt? Har du ett intresse av försäkringsbranschen och vill bemöta kunder via telefon? Då kan det vara dig vi söker till ett uppdrag som vårdplanerare på ett välkänt försäkringsbolag i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som Vårdplanerare hjälper du våra Privatvårdskunder och Företagskunder via telefon med att boka kvalificerad vård och/eller ge sjukvårdsrådgivning.
Utvecklingen inom vårdplaneringen går med full fart och i arbetet ingår även remisshantering och vara behjälplig i frågor från övriga organisationen.

Kvalifikationer och egenskaper

Du är legitimerad sjuksköterska och har 3 års erfarenhet av vården. Det är meriterande om du tidigare jobbat med skadereglering eller villkorsstyrd vårdförsäkring. För att trivas i rollen så bör du jobbat med någon form av service via telefon. Har du goda kunskaper i engelska ser vi det som ett plus.
Du bör vara analytisk, ha lätt för att se mönster och samband utifrån villkor, våga fatta beslut och vara kommunikativ i tal och skrift. Du är driven och mån om din egen utveckling och ser utmaningar som något positivt. Eftersom man jobbar i team är man en engagerad person som bidrar till gruppen och en flexibel lagspelare. Du bör även vara serviceinriktad med stort kundfokus. Trivas i ett högt arbetstempo med ständig förändring är en fördel om man gillar.

Om företaget

Företaget sitter centralt i Göteborg. Man jobbar i öppna landskap och ingår i ett team om ca 20-25 personer.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget varar i 6 månader med eventuell möjlighet till anställning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 8:15-16:45.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson Carlbom

Sjuksköterska till försäkringsbolag.

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-05

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka