Säljinriktad Rådgivare till företag i centrala Göteborg

Amendo AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-07-10

Ansök

Kontaktperson

Helene Hansson

Helene Hansson

Konsultchef Tel: 072-716 81 82

Kontaktperson

Martin Olofsson Carlbom

Martin Olofsson Carlbom

Konsultchef Mob: 072-7168106

Brinner du för att arbeta med människor och med service av högsta klass? Är du en säljinriktad och resultatfokuserad lagspelare? Har du några års erfarenhet av rådgivning och är redo för nya utmaningar? Då kan det vara just Dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en säljinriktad rådgivare till ett finansbolag i centrala Göteborg med tillträde omgående. Du kommer att arbeta i ett målfokuserat team med inkommande kundärenden via telefon. Rollen innefattar lösningsorienterad rådgivning såväl som merförsäljning och det är viktigt att vara lyhörd inför de många olika kundernas behov. Vidare tar du stort ansvar och utför administration med noggrannhet vilket kräver att du har god datorvana.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rådgivning eller service med förhandlingsvana. Som person är du lösningsorienterad, lyhörd och har lätt att sätta dig in i och förstå olika människors behov. För att lyckas i rollen som säljinriktad rådgivare krävs att du har en god kommunikativ förmåga såväl på svenska som på engelska. Vidare är du en säljinriktad och målfokuserad person som trivs i att arbeta i team samtidigt som du förmår att arbeta självständigt. Uppdraget startar den 1 september och vi kommer att presentera kandidater till vår kund löpande under augusti.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta helene.hansson@amendo.se.

Säljinriktad Rådgivare till företag i centrala Göteborg

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-07-10

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka