Redovisningskonsult till Leinonen Sweden AB

Leinonen Sweden AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-07-12

Ansök

Kontaktperson

Helena Öberg

Helena Öberg

Rekryteringskonsult Tel: 08-545 880 92
Mob: 070-299 95 08

Är du redovisningsekonom och vill jobba i en internationell miljö på en växande redovisningsbyrå? Är du service- och affärsinriktad med ambitionen att fortsätta utvecklas inom redovisning? Då kan det här vara jobbet för dig.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningskonsult har du eget ansvar för ett antal kunders redovisning. Tjänsten innebär mycket kontakter med internationella kunder samt med myndigheter. Du kommer att jobba med löpande bokföring och avstämningar, kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning och skatteberäkning. I rollen genomför du månads- och kvartalsrapportering, jobbar med bokslutsarbete och upprättar årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
Du är en förtroendeingivande och konsultativ samarbetspartner till dina kunder. Genom arbete med analyser och rapporteringar enligt relevanta regelverk ger du råd åt kunder i syfte att förbättra deras verksamhet. Du driver ditt arbete självständigt och arbetar strukturerat mot deadline. I rollen samarbetar du med kollegor mot gemensamma mål och fortsatt tillväxt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller motsvarande med 1-2 års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete. Det är meriterande om du tidigare har jobbat på en redovisningsbyrå.
För att passa på Leinonen Sweden AB bör du ha ett stort intresse för internationella kunder och en förståelse för deras olika kulturella bakgrund. Du ska vara kommunikativ och kunna flytande engelska i tal och skrift och andra språkkunskaper är meriterande. Det är en fördel om du jobbat i Visma, Fortnox och Navision. För att lyckas i rollen ska du trivas i ett mindre bolag, vara flexibel, kreativ, lösningsorienterad och alltid sätta kunden i centrum.

Om företaget

Leinonen Sweden AB är en redovisningsbyrå som ingår i Leinonen Group. Leinonen Group har en stark internationell bakgrund och finns i 11 olika länder i norden och i centrala östeuropa. Leinonen Sweden AB öppnade sitt centralt belägna kontor i Stockholm 2011 och har sedan dess haft en snabb tillväxt av kunder. Leinonen Sweden AB erbjuder företag som vill etablera sig i Sverige hjälp med redovisningen så att de kan fokusera på sin affärsverksamhet. På Leinonen Sweden AB jobbar medarbetarna hårt och resultatinriktat med erkända metoder. Leinonen Sweden AB är ett litet växande bolag där största fokus är nöjda kunder.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Leinonen Sweden AB med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg till helena.oberg@amendo.se
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgående på www.amendo.se. Intervjuer sätter igång vecka 33, men kommer att bokas under sommaren.

Redovisningskonsult till Leinonen Sweden AB

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-07-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka