Controller till konsultuppdrag i Kungälv

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-11-27

Ansök

Kontaktperson

Martin Olofsson Carlbom

Martin Olofsson Carlbom

Konsultchef Tel: 072-716 81 06

Vi söker nu en erfaren Controller till ett spännande och varierande uppdrag hos en kund med placering i Kungälv.

Arbetsbeskrivning

Som Controller kommer du att arbeta med controlling nära verksamheten och affären samt stödja affärsutvecklingsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av analys, rapportering och uppföljning av verksamheten. Du kommer att ansvara för månads, kvartals och årsbokslut, ta fram och förbättra de finansiella analyserna och nyckeltalen, arbeta med den löpande affärsplaneringen samt driva budget- och prognosarbete. Identifiera och bidra till ökat fokus på effektiviseringar och kostnadsmedvetenhet. Utveckla rutiner och processer inom controlling. Utbilda verksamheten i ekonomiska processer. Vidare kommer du att driva och medverka i ad-hoc projekt inom ekonomi och finans. Du kommer att vara länken mellan ekonomiavdelningen och affärsverksamheten. I rollen som Controller ingår du i ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO.

Kvalifikationer och egenskaper

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är en driven, affärsmässig och analytisk person som är ansvarstagande, initiativrik och självgående. Du stimuleras av att samarbeta med människor i organisationen och har en god förmåga att kommunicera. Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet inom controlling och redovisning. Det är meriterande om du har arbetat som konsult tidigare.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Borås. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Om tjänsten

Vår kund finns i Kungälv och tjänsten är ett konsultuppdrag. Du blir anställd av Amendo och uthyrs som konsult. Det finns även möjlighet att gå som underkonsult i detta uppdrag som sträcker sig 6-12 månader.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Veronica Johansson

Controller till konsultuppdrag i Kungälv

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-11-27

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka