13 mars 2017

Vi söker 50 nya konsulter!

Till vår konsultverksamhet i Stockholm söker vi nu 50 nya konsulter inom ekonomi, bank, finans och försäkring - såväl juniora som seniora!

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Just nu söker vi 50 nya talanger - såväl juniora som seniora - till våra spännande kunder i Stockholm.

Just nu söker vi:

Att arbeta som konsult på Amendo är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. Därför värdesätter vi dig som har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter och system, har en prestigelös inställning och trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och lyhörd och har både viljan och förmågan att anpassa ditt arbetssätt utifrån kundföretag och arbetssituation. 

Varför Amendo? 

Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. 

Är du intresserad av en annan tjänst? Spana in våra övriga uppdrag inom ekonomi, bank, finans och försäkring!