20 mars 2017

Hej chefen! Söker du sommarpersonal?

Hej Chefen, har du börjat fundera på hur du ska lösa sommarplaneringen med semesterar och personal? Vi har en mängd hungriga talanger inom ekonomi, bank, finans och försäkring och hjälper gärna till att lösa ditt behov!

Amendo Talents är specialiserade på rekrytering och konsultuthyrning av Young Professionals inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Behöver du hjälp med att fylla ut personalstyrkan inför sommaren? I vårt nätverk har vi flertalet kvalificerade kandidater som vi gärna presenterar, och vi hjälper även till att hitta speciallösningar anpassat till ditt behov.

VÅRA KONSULTER

För oss är det viktigt att hitta konsulter som inte bara har rätt kompetens utan även är driftiga, sociala och kan bidra till din verksamhet. I vår kandidatbank har vi hundratals talanger med olika bakgrunder och erfarenheter, allt för  att vi ska kunna hitta precis rätt match till ditt företag. Och det bästa av allt? Vi sköter anställning, gör bakrundskontroller och tar arbetsgivaransvaret, så att ni kan känna er trygga och koncentrera er på er kärnverksamhet.

OM AMENDO TALENTS

Amendo Talents är ett dotterbolag inom Amendo, ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Amendo är ett expansivt bolag med ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

BESTÄLL EN KONSULT

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Begär en offert eller kontakta oss på talents@amendo.se

 

Är du Young Professional och letar efter ett nytt spännande uppdrag? Titta bland våra lediga tjänster för Amendo Talents här.