Jobba hos oss

Varje dag får vi jobba med det vi tycker är allra roligast, nämligen människor och affärer. Vi har dessutom förmånen att få göra det tillsammans med fantastiska kollegor runt om i landet. Tack vare vårt starka team har Amendo gått från att vara tre grundare i en fönsterlös källare till över 300 medarbetare med verksamhet i hela Sverige.

Och även om vi är fantastiskt stolta över det är vi långt ifrån klara. Vi vill fortsätta växa. Vi vet att med världens bästa kollegor, världens roligaste bransch och all vår samlade energi är ingenting omöjligt. Om du delar den uppfattningen tror vi att du skulle trivas alldeles utmärkt här. Vill du bli en av oss? 

DET HÄR FÅR DU HOS OSS

  • Stort ansvar, stor frihet
    På Amendo sitter entreprenörsandan i väggarna och våra korta beslutsvägar gör att du som medarbetare vågar satsa. Hos oss får du möjligheten att driva ditt eget arbete och forma din egen utveckling. Vi tror på din förmåga och vet din potential - och vi vill ge dig utrymme att använda den.
  • Ett stark team - bredvid, bakom och framför dig
    Oavsett vilken roll du har hos oss är du alltid en del av Team Amendo. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål, vi stöttar, peppar och hjälps åt att skapa de bild bästa förutsättningarna för varandra. Vi gillar varandras olikheter, egenheter och intressen. Det nns inga förväntningar på att du ska vara någon annan än dig själv, så länge du tillåter oss att vara det också.
  • Lite längre livslängd
    Vi vet att för att kunna prestera på jobbet måste man ha roligt under tiden. Därför gör vi ibland saker som kanske ligger lite utanför arbetsbeskrivningen. Vi vandrar i berg, spelar pingis, provar ostar, tränar crossfit, sjunger, åker båt, äter tapas, har kockduell, kör segway, tävlar i mjukglassätande, trampar vindruvor och paddlar kajak. Egentligen vad som helst som får oss att skratta.